I am getting an “Installation Failed” message when I install my app with InstallShield. Is there a way for me to see why it failed?


For clarity, the application still works after the Installation
Failed message, so it appears to be installed correctly. I just can't
release the application if people are going to see this message
whether the app works or not.


I have no idea why it's
showing me that message.


I'm using InstallShield SE
(comes with Visual Studio 2010).


Update:
I've added a
sample installation log for a failed installation on Windows 8:

/>

[part 1] http://textuploader.com/?p=6&id=Qssr
[part 2]
http://textuploader.com/?p=6&id=8wytN


Can anyone
decipher this? I've searched for the text "Install

I'm going nuts! I've been SO'ing and Googling for 2 hours
now.


In short, things were working fine, and then I did
some class-restructuring, and now I'm getting this:



Warning: require_once(Zend/Mail/Transport/Sendmail.php)
[function.require-once]: failed to open stream: No such file or
directory in
/nfs/c09/h02/mnt/136160/domains/xyz.com/html/sandbox/Zend/Mail.php on
line 1175
Fatal error: require_once() [function.require]:
Failed opening required 'Zend/Mail/Transport/Sendmail.php'
(include_path='.:/usr/local/php-5.3.13/share/pear') in
/nfs/c09/h02/mnt/136160/domains/xyz.com/html/sandbox/Zend/Mail.php on
line 1175
Programming Languages

I created postgres db, import backup, now I want to make new backup
from postgres db. This is commands, I had used:

/>createdb -U user dbname
psql -U user -f "C:Program
FilesPostgreSQL9.2inimportimport.backup" dbname
pg_dump -U user
-f "C:Program FilesPostgreSQL9.2inackupsobd.backup" dbname />

After last command I get


pg_dump:
[archiver (db)] connection to database "dbname" failed: FATAL:
password
authentication failed for user "postgres" />

How to fix it? I use the same password for importing
db and making backup, why for first case it was ok and for sec

Databases

The ejabberd installation was not completely successfully. I looked
into the log file and found the root cause may be "IP address and port
number already used: 0.0.0.0 5222". Any one got idea how to fix this
issue.


The above issue is happening when I installed the
ejabberd on a server with a fixed IP. I tried to install ejabberd on
my MacBook (localhost), and it didn't not have any issue.

/>

Please help! thanks!

Programming Languages

Occasionally, when I try to do a standard Update to HEAD using
Subclipse 1.6 on MyEclipse 9.0, I get the following error:



RA layer request failed
svn: OPTIONS of
'https://svn.example.com/myrepo/myproj/trunk': SSL handshake failed:
Secure connection truncated (https://svn.example.com)


For
the majority of attempts, updating works just fine. I'm not sure what
the failed attempts have in common, though I suspect that they're the
ones that contain more changes and therefore take longer to
complete.


In the past, when I've gotten this error, I've
just run the update again. I've never gotten it on consecutive

Development Tools & Services

Getting the following exception when my WCF client gets a response
calls a Java based Spring Web Services server -

/>System.ServiceModel.Security.MessageSecurityException,
System.ServiceModel, Version=3.0.0.0, Culture=neutral,
PublicKeyToken=b77a5c561934e089
Message security verification
failed.
<StackTrace>
at
System.ServiceModel.Security.MessageSecurityProtocol.VerifyIncomingMessage(Message&amp;
message, TimeSpan timeout, SecurityProtocolCorrelationState[]
correlationStates)
at
System.ServiceModel.Channels.SecurityChannelFactory`1.SecurityRequestChannel.ProcessReply(Message
reply, SecurityProtocolCorrelationState correlationS
Programming Languages

I get these errors when I click on apps on the emulator, and then
it freezes. What do they mean?


[2012-08-01 14:49:28
- Tip Calculator] Failed to install Tip Calculator.apk on device
'emulator-5554!
[2012-08-01 14:49:28 - Tip Calculator]
(null)
[2012-08-01 14:49:28 - Tip Calculator] Launch
canceled!
Programming Languages

Does anyone know what to do about this error? I am getting this
every time I try to run my application on my Samsung Galaxy S3.


Installation failed due to invalid APK file!

/>

I am using the stock JB ROM. I've tried everything, and just
can't get it to work.

Programming Languages

- Technology - Languages
+ Webmasters
+ Development
+ Development Tools
+ Internet
+ Mobile Programming
+ Linux
+ Unix
+ Apple
+ Ubuntu
+ Mobile & Tablets
+ Databases
+ Android
+ Network & Servers
+ Operating Systems
+ Coding
+ Design Software
+ Web Development
+ Game Development
+ Access
+ Excel
+ Web Design
+ Web Hosting
+ Web Site Reviews
+ Domain Name
+ Information Security
+ Software
+ Computers
+ Electronics
+ Hardware
+ Windows
+ PHP
+ ASP/ASP.Net
+ C/C++/C#
+ VB/VB.Net
+ JAVA
+ Javascript
+ Programming
Privacy Policy - Copyrights Notice - Feedback - Report Violation 2018 © BigHow