Visual Studio 2013 Professional failed to start


Just installed a fresh Visual Studio 2013 Professional on my
machine with Windows 8.1.
The setup was successful but VS failed to start. It's frozen on the
splash screen.
VS splash<br />
screen

I have not seen anybody else with this issue online. I have tried
a lot of things, like installing it with an iso(didn't fix it), i
tried using revo uninstaller(didn't even uninstall it), and i have
searched countless forums and posts about this issue. I have failed to
come with an answer, and this question post is my last resort. My
problem is, i can't uninstall or repair visual studio 2013 without
errors. I have taken a screenshot for the errors so you can see it
better



These are the errors they give me when i try to
REPAIR
rel="nofollow">http://i.imgur.com/FuTm1GV.png



These are the errors they give me why i try to
UNINSTALL
rel="nofollow">http://i.imgur.com/raklasV.png



I have tried everything, i heard that i could reinstall windows but
i am trying to avoid that.

Web Development

I am trying to run any program on visual studio 2013 update 3 and I
get the following alert box :



Process with an ID #### is not running . // every time
there is different ID number showing



and in the error windows I get this error msg:



The program '[3148] iisexpress.exe' has exited with code
-1073741816 (0xc0000008) 'An invalid handle was specified'.


Sometimes it runs and in the browser i get the following message :
The webpage is not available.



I have looked around and try almost everything and I stil cannot
fix the problem.



Please help anyone

Web Development

Hi i am getting this error while trying to build my
application in visual studio 2013 community version



1>------ Build started: Project: BlankCordovaApp2,
Configuration: Debug Android ------
1>Build started 12/1/2014 4:12:42 PM.
1>TrackJsChanges:
1>
GeneratedJavascript=scriptsindex.js;scriptsindex.js.map;scriptsplatformOverrides.js;scriptsplatformOverrides.js.map
1>InstallMDATargets:
1> D:VBWORKSPACEBlankCordovaApp2BlankCordovaApp2>call
"C:Program Files (x86)
odejs"
odevars.bat
1> Your environment has been set up for using Node.js 0.10.33
(ia32) and npm.
1> ------ Ensuring correct global installation of package from
source package directory: C:PROGRAM FILES (X86)MICROSOFT VISUAL STUDIO
12.0COMMON7IDEEXTENSIONSDOFNNIMZ.R4Tpackagesvs-mda
1>MDAVSCLI : error : C:Userssourav.phukon.cordovalib
pm_cachecordova-android3.6.4packageincreate: Command failed with exit
code ENOENT
1>
1>Build FAILED.
1>
1>Time Elapsed 00:00:11.87
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped
==========
========== Deploy: 0 succeeded, 0 failed, 0 skipped ==========





Please suggest how can i resolved this issue.....
Web Development

When install vs2013 RTM ,the web developer and asp.net runtime
package setup failed.



I found some error infomation from the install log file:



web developer tool info:



[1024:1040][2013-10-18T22:36:08]i301: Applying execute
package: webtoolsextensionsvs_1040, action: Install, path:
C:ProgramDataPackage
Cache{BD63060C-F4C7-4E86-9C2A-4A102E7EE12C}v2.0.40926.0packagesWPTwebtoolsextensionsvs2013.msi,
arguments: ' ARPSYSTEMCOMPONENT="1" MSIFASTINSTALL="7" SKIP_SETUP="1"'
[1024:1040][2013-10-18T22:36:19]e000: Error 0x80070643: Failed to
install MSI package.
[1024:1040][2013-10-18T22:36:19]e000: Error 0x80070643: Failed to
execute MSI package.
[0E84:0900][2013-10-18T22:36:19]e000: Error 0x80070643: Failed to
configure per-machine MSI package.
[0E84:0900][2013-10-18T22:36:19]i000: MUX: Installation size in bytes
for package: webtoolsextensionsvs_1040 MaxAppDrive: 0 MaxSysDrive:
168521728 AppDrive: 0 SysDrive: 136851456
[0E84:0900][2013-10-18T22:36:19]i000: MUX: Return Code:0x80070643 Msi
Messages:0 Result Detail:WebConfigInitialize Restart:None
[0E84:0900][2013-10-18T22:36:19]i000: MUX: Set Result: Return
Code=-2147023293 (0x80070643), Error Message=, Result
Detail=WebConfigInitialize, Vital=False, Package Action=Install,
Package Id=webtoolsextensionsvs_1040
[0E84:0900][2013-10-18T22:36:19]w350: Applied non-vital package:
webtoolsextensionsvs_1040, encountered error: 0x80070643.
Continuing...
[1024:1040][2013-10-18T22:36:19]i325: Registering dependency:
{9e6e5a9b-6f0e-40ff-84fb-19cab458402e} on package provider:
{BD63060C-F4C7-4E86-9C2A-4A102E7EE12C}, package:
webtoolsextensionsvs_1040


asp.net page 2 runtime package info:



 [1024:1040][2013-10-18T22:36:49]i301: Applying execute
package: aspnetwebpages2_1030, action: Install, path:
C:ProgramDataPackage
Cache{B536762B-1047-4B51-8ECF-46D5686E5416}v2.0.20716.0packagesWPTaspnetwebpages2.msi,
arguments: ' ARPSYSTEMCOMPONENT="1" MSIFASTINSTALL="7"'
[1024:1040][2013-10-18T22:36:52]e000: Error 0x80070643: Failed to
install MSI package.
[1024:1040][2013-10-18T22:36:52]e000: Error 0x80070643: Failed to
execute MSI package.
[0E84:0900][2013-10-18T22:36:52]e000: Error 0x80070643: Failed to
configure per-machine MSI package.
[0E84:0900][2013-10-18T22:36:52]i000: MUX: Installation size in bytes
for package: aspnetwebpages2_1030 MaxAppDrive: 0 MaxSysDrive: 1511424
AppDrive: 0 SysDrive: 729088
[0E84:0900][2013-10-18T22:36:52]i000: MUX: Return Code:0x80070643 Msi
Messages:0 Result Detail:WebConfigInitialize Restart:None
[0E84:0900][2013-10-18T22:36:52]w350: Applied non-vital package:
aspnetwebpages2_1030, encountered error: 0x80070643. Continuing...
[1024:1040][2013-10-18T22:36:52]i325: Registering dependency:
{9e6e5a9b-6f0e-40ff-84fb-19cab458402e} on package provider:
Microsoft.ASP.NET.webpages_runtime,v2, package: aspnetwebpages2_1030
[1024:1040][2013-10-18T22:36:52]i301: Applying execute package:
aspnetwebpages2vs12tools_1032, action: Install, path:
C:ProgramDataPackage
Cache{64297226-2B81-4588-89BD-76440BC0BCFC}v4.1.21001.0packagesWPTaspnetwebpages2vs2013tools_enu.msi,
arguments: ' ARPSYSTEMCOMPONENT="1" MSIFASTINSTALL="7" SKIP_SETUP="1"'
[0E84:0900][2013-10-18T22:37:05]i000: MUX: Installation size in bytes
for package: aspnetwebpages2vs12tools_1032 MaxAppDrive: 0
MaxSysDrive: 9265152 AppDrive: 0 SysDrive: 5529600
[0E84:0900][2013-10-18T22:37:05]i000: MUX: Return Code:0x0 Msi
Messages:0 Result Detail:RollbackCleanup Restart:None
[0E84:0900][2013-10-18T22:37:05]i000: MUX: Reset execution Result
[0E84:0900][2013-10-18T22:37:05]i000: MUX: Reset Result
Web Development

Moving<br />
icon



In the bottom of my Visual Studio there is a little icon (see
image)



It is a moving magnify glass (I think it's a magnify glass, I'm
sure it's moving)



It's moving all the time (it's moving, in a circle shape, and the
background 'block' shape is growing larger and smaller), but there is
no hover text, nor can I click it...



I'm afraid of moving icons when I don't know what they do.....



Anyone know what it means/does?

Web Development

Just installed a fresh Visual Studio 2013 Professional on my
machine with Windows 8.1.
The setup was successful but VS failed to start. It's frozen on the
splash screen.
VS splash<br />
screen

Web Development

- Technology - Languages
+ Webmasters
+ Development
+ Development Tools
+ Internet
+ Mobile Programming
+ Linux
+ Unix
+ Apple
+ Ubuntu
+ Mobile & Tablets
+ Databases
+ Android
+ Network & Servers
+ Operating Systems
+ Coding
+ Design Software
+ Web Development
+ Game Development
+ Access
+ Excel
+ Web Design
+ Web Hosting
+ Web Site Reviews
+ Domain Name
+ Information Security
+ Software
+ Computers
+ Electronics
+ Hardware
+ Windows
+ PHP
+ ASP/ASP.Net
+ C/C++/C#
+ VB/VB.Net
+ JAVA
+ Javascript
+ Programming
Privacy Policy - Copyrights Notice - Feedback - Report Violation 2018 © BigHow