» Home » showing » Page 1
My webpage is showing some apache tomcat error and not showing me the proper page of my website
by Trevor Dickson in Programming Languages

one of the apge in my website is not shown properly and it is showing an Apache Tomcat error and the content is as follows:


type Exception report


message


description: The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.


exception


Stacktrace:
org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.


Crystal Reports group header showing balance while its details showing another figures
by Vasiliy in Programming Languages

I am doing a stock report and seeing the movement of the sales for each item as well as its remaining stock would be more useful. However, I can generate the report as below except for the values in bold, which is the remaining stock of each item. What can I do to have the remaining balance at the group header? Thank you so much.
(note that items1,2,.. are a group header and customers1,2,3


Android LiveFolder: Icon is showing in the livefolders menu, but not showing when added on homescreen
by ChristianM in Programming Languages

I have a LiveFolder. The icon shows in the list of available LiveFolders in the menu. Once I add it to the homescreen, it is not showing, instead a small white triangle is showing.
I can click on that triangle and the livefolder would open.


This is in my Manifest.xml:


<activity android:label="@string/saint_full_label" android:name="SaintsLiveFolder" android:ic

Ajax calendar control not showing all dates in asp.net . it is showing up to 20th date only
by Jorgemr in ASP & ASP.net

Ajax calendar does not showing all dates in my asp.net page


<asp:TextBox ID="txtPurchaseDate" runat="server" Width="100px"></asp:TextBox>
<asp:ImageButton ID="btnPurchaseDate" runat="server" Height="18px"
ImageUrl="~/Images/Calendar.png" Width="18px" CssClass="TopMargin" />
<asp:CalendarExtender ID="CalendarExtender1" runat="server"

ls and dir showing different sizes, od showing different data for same file, copying from explorer or cp have different results
by CakeMonster in Operating Systems

First, the environment: I'm runing Windows 7 Professional on
a 64 bit machine, and a recent version of CygWin (bash is
version 4.1.10(4)-release). In particular (at least according
to file), my CygWin toolkit is 32 bits, my Windows Explorer 64
bit. I have the CygWin path in my PATH environment variable, so
CygWin tools are available from the standard Wind


Custom Windows Forms Control not exporting functions, not showing in tools list, showing as Text
by Stas in Programming Languages

I have written a very simple control. C# Visual Studio 2008. Its output should be, and is a dll. I have added a reference to the dll within the project that I intend to use it with. The msdn article about how to write a control states that it should appear in the 'Add reference / projects' list, which it doesn't but I simply navigated to it under the 'browse' tab, went to the /bin folder an


Make a SQL view showing showing data from 3 tables like crosstab
by Bado in Programming Languages

I'm using ASP.net membership system with SQL Server 2000 database. What I want to do is create a view (or stored proc if that's better) which will return a table with the following columns:


UserName | Role1 | Role2 | Role3 | .... | Role*N*

Where the columns (besides Username) are generated to include all the ASP.net Roles in the application.



Carousel bootstrap is not showing properly plus description text is not showing
by jgood in Programming Languages

I've just tried to implement the Carousel in bootstrap version 2.1.1 and am facing problem with the alignment as showing in the following link ( http://bonanza.mocorner.com/en/ ) the arrows are showing slightly out of sync with the image border.


am quite new to bootstrap in fact am bad with css in general :|... Any one can advise me on what I did wrong?


Update:


Form isn't showing when app is started in Release mode, when in Debug it is showing
by NAM TRON in Programming Languages

I have a form, and when I run app in Visual Studio in Release mode it isn't showing, when I run it in Debug mode it is showing. How can I check what is causing this ? I add try catch but no error occurs.


IAddPaymentView view = new AddPaymentForm();
AddPaymentPresenter addPaymentPresenter = new AddPaymentPresenter(view, this.tabPageView.SelectedIdPlayer);


Django 1.3 Pagination Not Showing Page Links and Showing all Records
by darko.topolsek in Web Design

I'm trying to set up Django Pagination in Django 1.3, It doesn't seem to be working, as I have over 5 records returned and the links are messed up


View:


def directory(request, bought_in_control_panel_id):
listings = Directory.objects.all().exclude(visible=False).order_by('rank', 'company__name').filter(company__uuid__in=local_uuids)
paginator = Pagin

Next



Privacy Policy - Copyrights Notice - Feedback - Report Violation - RSS 2017 © bighow.org All Rights Reserved .